iets ouds vs iets nieuws

had even een helder momentje waarin ik bedacht dat het misschien leuk is om iets van jaren terug te vergelijken met iets van nu, welnu heb ik al vele video’s gemaakt en gedeeld en ik vind het wel wat hebben als je kijkt naar veranderingen in stijl, ontwikkeling en meer van zulks….dus bij deze doe ik dat met video’s van mezelf waarin ik gedichten voordraag, de eerste is de oudste en de daaropvolgende is behoorlijk nieuw

het is ruim vijf jaar geleden dat deze video online kwam

en deze nieuwere video is van mei vorig jaar

check ze beide eens en wees verrast met de bevindingen, mits dit je aanspreekt uiteraard, meer heb ik vandaag even niet dusz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.