triggerz

in mijn leven heb ik veel te maken met triggers, dit door hoogsensitiviteit en een lichte vorm van autisme, dus ik dacht zo van….laat ik eens delen hoe dat voelt of een poging ertoe doen en ik doe dat dus middels kunstuitingen, hieronder vind je er één van in de vorm van muziek, ’t lijkt me wel dat iedereen min of meer een keertje getriggerd wordt in het leven dusz en nu ga ik er ff geen woorden meer aan vuil maken, behalve dan luistert en voel….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.