leuk nieuwtje

momenteel ben ik achter de schermen bezig met een nieuwe productie van mij en mijn gedachtegoed, dit in de vormen van gedichten in bundeling, een stap verder dan het concept van duister naar licht (album dat hieronder zal staan), dus bij deze houdt de laatste donderdag van komende januari goed in de gaten….

(tevens heb ik nu een groep op facebook voor clips met een kunstzinnige inslag, de groep heet kunstzinnige clips, zoekt ernaar en hopelijk krijg ik veel leden)

https://www.facebook.com/groups/205850820316143/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.