album supersoakers

vandaag is het album supersoakers uitgekomen, dit is een instrumentaal album en bevat elf beats met hilarische titels, althans niet allemaal en ik vind dat ’t nodig is eens wat humor er in te gooien, want al dat serieuze gedoe constant is ook maar zo meh dusz, voor het volledige album klik je op de nieuw verschenen pagina in het menu hierboven, zoals verwacht heet deze net zo als de titel van dit berichtje, dusz als je er onderhand nog niet op geklikt hebt maar dit gebazel verder aan het lezen bent….dank je wel en ik ben (tijdelijk) je grootste fan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.