Veense Peper: Welkom in Veenendaal

Veense Peper is terug met een nieuwe release. Het betreft een megamix van DJ 4-Get it, bestaande uit een twaalftal door hem geproduceerde tracks. De mix heet ‘Welkom in Veenendaal’ en is te beluisteren via YouTube.

‘Welkom in Veenendaal’ begint erg groovy, maar loopt binnen het half uur speeltijd op naar het stevigere beukwerk. Van echte hardcore is er met 125bpm geen sprake, maar in het laatste nummer (Endgame) zit een versnelling waardoor er even aan de terror geproefd wordt.

DJ 4-Get it: “Door deze nummers samen te brengen, wilde ik de veelzijdigheid van het genre laten horen. Techno grenst aan vele verschillende andere stijlen, en ik pak graag overal wat invloeden van. In ‘Welkom in Veenendaal’ hoor je zoveel verschillende geluiden voorbijkomen, terwijl er toch een constante flow blijft. Wat dat betreft lijkt de muziek ook wel op de bevolking van Veenendaal: allemaal verschillend, maar het vormt toch een geheel.”

Naast de solo-projecten van de verschillende leden werkt Veense Peper ook nog aan gezamenlijke projecten. Zo zijn het album ‘Iets met Kunst’, alsmede het tweede deel van hun bewerking van ‘Karel ende Elegast’ momenteel in productie.

Eerder bracht Veense Peper ondermeer ‘Bikini Buddha’, ‘Onderkoffer’, ‘Bohemian Rhapsody’ en ‘Heksensabbath’ uit…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.